Op 25 november zondagmiddag spelen 11 bands van onze school in El Corazon in Roosendaal.

Kom je luisteren en eens kijken wat zij allemaal gerepeteerd hebben afgelopen maanden?

Misschien is het ook iets voor jou of vindt je het gewoon leuk te luisteren naar lekkere muziek

gebracht door muzikanten van alle leeftijden?!

Iedereen is welkom!

(Parkeren gratis in parkeergarages)

Verdere activiteiten:

21 december in herberg ’t Anker Rucphenseweg te Zundert :

                         ‘Kom in de stal’: Unplugged optreden kerst repertoire zangleerlingen

23 december zondagmiddag Jezuïetenplein Oudenbosch:

                           optreden zangleerlingen kerstmarkt                                      :

De muziekschool van Sprundel en omstreken.
Margot Roeken

Margot Roeken

Zingen kreeg ik van thuis uit mee. Samen met mijn moeder en mijn 2 zussen zongen we 3 stemmig ons repertoire in kerken en ziekenhuizen begeleid op mijn gitaar. Ook schreven we onze liedjes zelf.  Daarna trad ik op met verschillende bands al op jonge leeftijd. In die tijd deed ik 2 maal mee met de soundmixshow op tv.

Na mijn muzikale opleiding in diverse richtingen klassiek tot pop maar tevens de jazzmuziek trad ik nationaal en internationaal op voor groot en klein publiek en altijd vol overgave! Het repertoire was erg veelzijdig en podiumervaring groeide met de jaren.     

Chique feesten met mijn trio Just Friends waarbij ik jazz-en easy listeningmuziek bracht maar ook met de band So far so good, een pop- rockband,  zorgden er voor dat ik op allerlei gebied thuis raakte. Ook in de theaters heb ik mij als soliste meerdere malen met groot orkest mogen presenteren. Wekelijks zing ik op huwelijksplechtigheden maar ook uitvaarten. Studiowerk staat wekelijks op mijn programma. Regelmatig verzorg ik ook live de backingvocals voor bekende en onbekende artiesten.

In 2010 organiseerde ik een 3 daags uitverkocht concert in een theater ‘Margot Rondom Kerst’ genaamd. Beluister een aantal fragmenten op youtube. In 2014 weer een grote show ‘Dievoors Dietegens’ 22 november in de Kring te Roosendaal.                                     

Ik werk jaren via de Complete Vocal Technique. Een zangmethode ontwikkeld door Cathrine Sadolin. Belangrijk vind ik dan mijn leerlingen zich op allerlei gebied kunnen ontwikkelen met de          juiste techniek. Dit maakt dat ik steeds gemotiveerd kan blijven en nog steeds met erg veel plezier mijn vak uitoefen!