Op 25 november zondagmiddag spelen 11 bands van onze school in El Corazon in Roosendaal.

Kom je luisteren en eens kijken wat zij allemaal gerepeteerd hebben afgelopen maanden?

Misschien is het ook iets voor jou of vindt je het gewoon leuk te luisteren naar lekkere muziek

gebracht door muzikanten van alle leeftijden?!

Iedereen is welkom!

(Parkeren gratis in parkeergarages)

Verdere activiteiten:

21 december in herberg ’t Anker Rucphenseweg te Zundert :

                         ‘Kom in de stal’: Unplugged optreden kerst repertoire zangleerlingen

23 december zondagmiddag Jezuïetenplein Oudenbosch:

                           optreden zangleerlingen kerstmarkt                                      :

Gitaarles en basgitaar les in Breda en Schijf

Breda en Schijf en omstreken

Paul Eerhart Gitaarles

Paul Eerhart

Al op redelijk jonge leeftijd ontdekte ik mijn passie voor het gitaarspel. Dit kwam in een stroomversnelling toen ik op 16-jarige leeftijd op de Engelse zender Mark Knopfer van Dire Straits hoorde spelen. Ik begon alles op gehoor uit te zoeken, zodat ik het precies kon naspelen. Mijn spel werd daarbij onder andere beïnvloed door Santana, Al DiMeola, Paco de Lucia, Robben Ford, Larry Carlton en later Joe Pass, Steve Lukather, Mike Stern en Scott Henderson. Een aantal jaren later werd ik aangenomen op het conservatorium te Rotterdam. Ik volgde masterclasses bij Pat Metheny en Garrison Fewell. Ook had ik hier het voorrecht een aantal privé-lessen en masterclasses te volgen van Joe Pass (ook wel bekend van zijn samenwerking met ella fitzgerald). Heb heel wat leerlingen moeten begeleiden op hun eindexamen.

Na het conservatorium ben ik les gaan geven als privé docent. Ter aanvulling daarop speelde ik bij verscheidene bands in verschillende stijlen en heb diverse artiesten (o.a. Bert Heerink, Lee Towers, Albert West, Mariska Veres, Syb van der Ploeg) begeleid. Nadat ik enige tijd als vaste gitarist deel uitmaakte van de vaste band van Guus Meeuwis, waarbij ik onder andere in Ahoy en in de Arena mocht optreden, besloot ik mijn lespraktijk uit te bouwen en de band van Guus vaarwel te zeggen. Na enige tijd begon het echter toch weer te trekken en besloot ik als freelance gitarist weer naar buiten te treden, wat ik nog steeds doe. Momenteel zit ik in 2 commerciële bands Daarnaast verricht ik studiowerkzaamheden en componeer ik in opdracht. Daarnaast voer ik een lespraktijk. Ik heb componeren altijd leuk gevonden en in de loop der jaren heb ik ook redelijk wat nummers geschreven. Ik heb vóór de cd under a full moon een cd gemaakt in samenwerking met een percussionist met wereldmuziek genaamd Crossing Continents met daarop muziek van diverse stijlen.

Op een dag was ik in Scheveningen met vrienden van ons en zaten we lekker te relaxen bij een of andere strandbar met loungemuziek. Dat klonk zo lekker dat ik besloot een nummer in die stijl te schrijven. Al gauw had ik zoveel ideeën en zo is de het idee ontstaan om een cd te maken met lekkere relaxte loungemuziek met een jazzy sound.

Ik heb voor deze cd ook professionele muzikanten ingeschakeld mbt drums, toetsen en trompet.( Co Vergouwen toetsen, Mark Eshuis drums, Johannes Adema bas en Thomas Verbraak toetsen) Ik kreeg van hen zulke positieve reacties alsook van mijn omgeving, dat ik besloot er wat meer ruchtbaarheid aan te geven. Vandaar dat ik het naar verscheidende radiostations heb gestuurd om de reacties daarop te zien. Vanuit Amerika en Engeland heb ik ook echt te gekke reacties gehad. Voor een Engels station werd me gevraagd een jingle in te sturen; dat heb ik dan ook gedaan. De reacties tot dusver zijn gewoon hartstikke goed. Onlangs heb ik een platencontract getekend. Daarnaast heb ik ook aanbiedingen lopen van diverse dj’s om enkele nummers te laten remixen. Ook heb ik met verscheidene dj’s contact die complete nummers wil maken met house en jazz invloeden.