Bandcoaching

Los van de lessen is er de mogelijkheid tot het deelnemen aan workshops. Dat is voor velen pas écht muziek maken. Leren spelen in een band is leren luisteren, aanvoelen, timen en inleven; kortom de interactie met de andere bandleden met behulp van versterkt geluid. 

Je hoeft niet noodzakelijkerwijs leerling bij CB Muziekschool te zijn, maar heeft wel de voorkeur gezien de optimale ondersteuning die je dan al tijdens de lessen hebt ter voorbereiding op de repetities.

 info@cbmuziekschool.nl of via Paul Eerhart en Cees Boeren.

Voor zowel semiprofs als amateurs is er de optie voor bandcoaching van hun bands die hun (eigen) geluid willen optimaliseren of de eigen creativiteit willen stimuleren, bijvoorbeeld door eigen invulling te geven aan covers. Dit kan bestaan uit het geven van eenmalig advies of meerdere sessies, afhankelijk van de vraag. 

Hoe werken wij ?

Onze school selecteert leden van hetzelfde niveau en leeftijd. vooraf worden  de schema 's toegestuurd.De nummers worden voorbereid met de leraar waar de leerling les bij volgt.

Tijdens de repetitie worden de partijen of zanglijn gecorrigeerd . Soms aangepast aan het niveau van de leerling om toch een goed eind resultaat te komen.  

een paar keer per jaar worden er ook diverse optredens geregeld dit altijd met professioneel geluid en licht.

Enkele video's

KvK: 20.1528.11

© 2019 CB Muziekschool