Bandcoaching

Los van de lessen is er de mogelijkheid tot het deelnemen aan workshops. Dat is voor velen pas écht muziek maken. Leren spelen in een band is leren luisteren, aanvoelen, timen en inleven; kortom de interactie met de andere bandleden met behulp van versterkt geluid. 

Je hoeft niet noodzakelijkerwijs leerling bij CB Muziekschool te zijn, maar heeft wel de voorkeur gezien de optimale ondersteuning die je dan al tijdens de lessen hebt ter voorbereiding op de repetities.

 info@cbmuziekschool.nl of via Cees Boeren.

Voor zowel semiprofs als amateurs is er de optie voor bandcoaching van hun bands die hun (eigen) geluid willen optimaliseren of de eigen creativiteit willen stimuleren, bijvoorbeeld door eigen invulling te geven aan covers. Dit kan bestaan uit het geven van eenmalig advies of meerdere sessies, afhankelijk van de vraag. 

Hoe werken wij ?

Onze school selecteert leerlingen van ongeveer hetzelfde niveau en leeftijd en probeert een complete band te vormen. Liedjes in overleg en afhankelijk van bezetting en niveau. Vooraf worden schema's toegestuurd. De liedjes worden doorgenomen met de leraar van de leerling.

Tijdens de repetitie worden de partijen en zanglijnen doorgenomen. Krijgt ieder zijn muziekpartij lekker gespeeld dan gaan we meer richten op het bandgevoel. Groove en samenzang ed zijn dan de volgende stappen. Eventueel aangepast aan het niveau van de leerling om toch samen tot een goed eindresultaat te komen.  

Een paar keer per jaar worden er ook diverse optredens geregeld. Dit verzorgen wij altijd met professioneel geluid en licht.

Enkele video's

KvK: 20.1528.11

© 2019 CB Muziekschool